Izdelovanje steklenih izdelkov
Pogoji nakupa

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

V naši spletni trgovini želimo obiskovalcem ponuditi prodajne izdelke pod najugodnejšimi pogoji.

Podjetje VSE-MOČ d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnikoli sprememb kateregakoli dela splošnih pogojev ali naše elektronske trgovine brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Vsa komunikacija, ki poteka med podjetjem VSE-MOČ d.o.o. in kupcem v elektronski obliki, se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

En izvod pogodbe o nakupu in splošne pogoje poslovanja v pisni obliki prejme kupec, en izvod pa se hrani v podjetju VSE-MOČ d.o.o.

Obiskovalec, potencialni kupec, se obveže, da so dani podatki točni in resnični.

Podjetje VSE-MOČ d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska v naši elektronski trgovini.

Morebitni spori med strankami v povezavi z našo elektronsko trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru je pristojno Sodišče v Celju.

V barvi so možna odstopanja.

 

CENE

Vse cene so v EUR in vključujejo 20% DDV.

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen.

Veljavnost cene za izbrano blago velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine.

Navedene cene veljajo le za nakupe v VSE-MOČ spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen na drugih prodajnih mestih.

 

 

VELJAVNOST NAROČILA

Potrošnik s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Potrošnika o tem obvestimo na elektronski naslov oz. po telefonu.

 

 

VAROVANJE PODATKOV

Vaše podatke bomo skrbno varovali po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Pri svojem poslovanju spletne trgovine spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov.

 

 

NAČIN PLAČILA

Plačilo lahko izvedete po povzetju ali po predračunu.

Če ste se odločili za plačilo po predračunu, vam bomo poslali predračun na vaš elektronski naslov. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun vam bomo naročeno poslali.

Pri  naročilu nad 90,00 EUR je potrebno izvest plačilo po predračunu. 

 

 

 

DOBAVNI ROK IN DOSTAVA

Dobavni rok je 2 do 10 delovnih dni.

Dostava po ceniku dostavne službe.

Naročila nad 200,00 EUR (vključen DDV) so brez stroška dostave.

Osebni prevzem po dogovoru.

 

 

VRAČILO BLAGA

Potrošnik, ki blago naroči preko www.vse-moc.si in mu ga dostavimo na dom ali drugo želeno lokacijo, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi odstopiti od nakupa iz kakršnegakoli razloga, ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči podjetju VSE-MOČ d.o.o., da odstopa od pogodbe.

Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano in v nespremenjeni količini, podjetje skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi kopijo računa za blago in številko TRR, kamor želi, da se vrne plačilo. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

 

spodnja pasica
© Vse moc Vse pravice pridrzane